Abonneren  Inloggen

“Burn-out voor Beginners”

24 maart 2022

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan tijdens de Vakdag Print & Sign op 24 mei zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen ‘meer komedie moest spelen dan op het podium’.

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

Archetypes van de werkvloer

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige sul, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met egoproblemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Inschrijving Vakdag

De inschrijving van de Vakdag opent in april. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor de leukste dinsdag van het jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief